Prihlásenie

Vďaka vašim odpovediam na PF potešíme seniorov v Makove

Dobre strávený čas má mnoho podôb. Pre niekoho je to chvíľa s rodinou, pre iného práca, ktorá ho napĺňa. To nám ukázali aj odpovede na náš novoročný pozdrav, s ktorým ste nám opäť pomohli.

Obľúbená tradícia pokračuje

Už deviaty rok v rade sme v decembri rozoslali PF pozdravy s možnosťou odpovedať. Tentokrát sme sa pýtali, čo pre vás znamená dobre strávený čas. Za každú odpoveď sme sa zaviazali venovať 10 € Centru sociálnych služieb v Makove. A hoci sme už za tie roky zažili rôzne odozvy, počet reakcií nás opäť raz milo prekvapil a uistil, že naša obľúbená tradícia stále má zmysel.

Keď sa 90 rovná 1500

90 e-mailov by štandardne znamenalo 900 eur. Po spočítaní odpovedí sme sa však ešte porozprávali so zamestnancami zariadenia o tom, čo by im najviac pomohlo zvýšiť komfort klientov či zvýšiť kvalitu starostlivosti, ktorú dokážu poskytovať. Dostali sme sa k zoznamu zdravotných pomôcok, ktorých hodnota presiahla 1400 eur. Výslednú sumu sme sa preto rozhodli zaokrúhliť na 1500 eur.

„Ďakujeme za toto krásne gesto. Sponzorský dar nám umožnil nakúpiť pomôcky zamerané na rehabilitáciu a posilnenie svalstva, ako aj na rozvoj jemnej motoriky a dychové cvičenia,“ vysvetľuje Monika Odrobiňáková, poverená riadením Centra sociálnych služieb. Časť pomôcok podľa jej slov poslúži aj na uľahčenie manipulácie a presunu klientov.

Domov pre 53 seniorov

Centrum sociálnych služieb v Makove je od roku 2005 domovom pre 53 seniorov. Poskytuje im celoročnú komplexnú sociálnu starostlivosť, vrátane ubytovania, stravovania, upratovania, prania, sociálnych terapií a voľnočasových aktivít. Vďaka vašim odpovediam im môžeme o trošku spríjemniť život. Sme vďační, že spoločnosť GLOBESY nezabúda a stále myslí aj na ohrozenú skupinu obyvateľstva, ktorí sa ocitli v našom zariadení. Dar nám pomohol skvalitniť, obohatiť a taktiež uľahčiť život našim klientom, ale aj zamestnancom,“ dopĺňa Odrobiňáková.

Ďakujeme!

Aj keď je to už 9 rokov, stále sme rovnako vďační za každú odpoveď a za to, že sme mohli opäť spoločne pomôcť. „Sú to malé krôčiky ku kvalitnejšiemu životu nášho centra. Sme radi, že ľudia s dobrým srdcom stále existujú,“ odkazuje Monika Odrobiňáková, poverená riadením CSS v Makove.

Content Specialist

Matej Blahušiak

Content špecialista s vášňou pre technológie, v GLOBESY predĺžená klávesnica napojená na firemné know-how.

Zdieľať s priateľmi

Pozrite si ďalšie články