Prihlásenie

Naši špecialisti učia záujemcov pracovať so SAP SuccessFactors. Vďaka EÚ sú školenia bez poplatku

V spolupráci s firmou B-W-T plus sme nedávno odštartovali vzdelávací projekt Zvyšovanie kompetencií zamestnancov v oblasti SAP SuccessFactors, ktorý predstavuje sériu špecializovaných kurzov zameraných na získanie praktických znalostí používania softvéru SAP SuccessFactors.

Tento projekt realizujeme vďaka podpore z Európskeho sociálneho fondu v rámci Operačného programu Ľudské zdroje, celkovo plánujeme vyškoliť 200 účastníkov a bližšie informácie nájdete na stránkach B-W-T plus  (prijímateľa nenávratného finančného príspevku).

Od personalistiky a recruitingu až po pokročilé analytiky

SAP SuccessFactors je komplexný cloudový HR systém, ktorý sa skladá z 10 modulov. Na každý z nich máme pripravený samostatný vzdelávací program v rozsahu 2 dní. Úspešní absolventi si od nás nakoniec odnesú certifikát, ktorý odzrkadlí, že sú pripravení riešiť základné aj náročnejšie úlohy v oblasti riadenia ľudských zdrojov prostredníctvom tohto systému.

Viac informácií o témach jednotlivých školení nájdete tu.

Prihlásiť sa môžu študenti, zamestnanci aj nezamestnaní

Hlavným cieľom týchto aktivít je zdokonalenie kompetencií absolventov, aby sa mohli lepšie uplatniť na pracovnom trhu v menej rozvinutých regiónoch, prípadne si udržať aktuálnu pracovnú pozíciu aj v prípadoch, kedy podnik potrebuje modernú a kvalifikovanú pracovnú silu.

Kurzy sú teda otvorené pre širokú škálu záujemcov, podmienkou však je, aby neboli z Bratislavského kraja:

  1. zamestnanci – ktorých sídlo zamestnávateľa, resp. miesto výkonu práce je mimo BA kraja
  2. nezamestnané osoby – len s trvalým pobytom mimo BA kraja (aj dobrovoľne nezamestnaní)
  3. osoby zúčastnené CŽV – len s trvalým pobytom mimo BA kraja
  4. mladí ľudia do 25 rokov – len s trvalým pobytom mimo BA kraja
  5. študenti / nad 25 rokov – ak je sídlo školy mimo Bratislavského kraja
  6. SZČO – ak je sídlo uvedené v živnostenskom liste mimo BA kraja

COVID-19 mení plány

Prvé školenie sme stihli v našich žilinských priestoroch 22. a 23. septembra. Odvtedy však prišlo k nepriaznivému vývoju situácie súvisiacej s pandémiou koronavírusu, takže sme najbližšie kurzy odložili. Ďalší vývoj je náročné odhadnúť, no predbežný harmonogram školení si môžete prezrieť tu.

Ak máte nejaké otázky alebo chcete na kurz prihlásiť seba či svojich zamestnancov, kontaktujte našich partnerov na [email protected].

Zdieľať s priateľmi

Pozrite si ďalšie články