Prihlásenie

GLOBESY família opäť pohromade

Pri organizovaní firemných podujatí je ideálny scenár taký, že jednu akciu doklepneme a potom začneme s plánovaním ďalšej. Podľa tejto šablóny to v júni úplne ideálne nebolo. Stále dobiehali tímové Exit Days, no kalendár pripomínal, že sa blíži čas aj na náš pravidelný Family Day.

Nič to ale nemení na tom, že to je jeden z najobľúbenejších dní v roku, na ktorý sa nevedia dočkať malí a ani niektorí veľkí. A my z organizačného tímu nie sme výnimkou. 😊

Zábava bola od začiatku v plnom prúde, foto: GLOBESY

Hlavne spolu

Ako názov napovedá, Family Day je voľný deň, ktorý si môžeme užiť aj s našimi polovičkami a deťúrencami a tentokrát sme zamierili do Mojšu neďaleko Žiliny. Čakal nás areál zábavného Jungle parku a program ušitý pre tých, ktorí sa chceli poriadne vyšantiť a aj pre tých, ktorí radšej oddychujú s vyloženými nohami.

Po úvodnom oboznámení sa s priestormi a vyskúšaním si všetkých dostupných atrakcií, sme sa zhromaždili vo vonkajších priestoroch, kde sa slova ujala hlavná organizátorka Evka z tímu People Operations. Priblížila program, čo bol azda jediný okamih, kedy sme boli pospolu, pretože keď sa zavelilo k rozchodu, už sme sa rozpŕchli kade-tade.

Volejbalové zápolenie, foto: GLOBESY

Nie je dôležité vyhrať, ale... je to fajn

O doobednú zábavu sa postaralo Združenie Tuláčik. Odštartovali program v dvoch kategóriách, ktoré boli súťaživého charakteru, no deti hnala vpred vidina motivačnej výhry na konci. Počas týchto aktivít nás sprevádzali maskoti dinosaurus, hasič a námorníci (pozerajúc na fotky to bola zaujímavá kombinácia).

Stanovištia si pre nás pripravil aj Červený kríž, kde sme sa priučili podávaniu prvej pomoci. Popri tom sme sa mohli povenovať futbalu, volejbalu a využiť aj stanovište dronov.

Stanovište Červeného kríža, foto: GLOBESY

Po nazbieraní všetkých pečiatok na súťažné kartičky a výdatnom obede od Bon Appetit, nemohlo chýbať odmenenie víťazov, ktorými sa bez prekvapenia stali všetci zúčastnení. Kto po vyhodnotení nevyužíval možnosť maľovania na tvár, sa zrejme vyšantil naplno, nakoľko pri príjazde DogsAcademy už všetci pozorne sedeli a sledovali ukážky ôsmich psíkov, ktoré medzi nás zavítali.

Chcelo to foto aj so štvornohými parťákmi, foto: GLOBESY

Vidíme sa nabudúce

To už bola záverečná bodka nášho organizovaného programu. Celý deň ubehol, ani sme sa nenazdali. Postupne sme sa začali rozchádzať domov a veríme, že naši GLOBESÁČIKOVIA majú zase na čo spomínať.

PO Specialist

Monika Adamčiaková

Členka tímu People Operations, ktorá rada pomôže všade tam, kde je treba. So srdcom športovca a láskou k IT.

Zdieľať s priateľmi

Pozrite si ďalšie články