Prihlásenie

V českej innogy digitalizujeme HR dokumenty. Dnes potrebujú o 50-tis. papierov menej

Proces spracovania pracovnoprávnych dokumentov, vrátane tých daňových, bol v mnohých firmách dlhé roky vytesaný do kameňa. Vytlačiť – podpísať – archivovať.

Predstava projektu ich digitalizácie pôsobila príliš vzdialene. Príliš zložito, príliš rizikovo. Pôsobila, že je príliš zviazaná legislatívou.

Niektoré firmy to však od inovácií neodradilo. Jednou z nich je aj skupina innogy v Českej republike. V spolupráci s ňou sme jej vyvinuli a implementovali SAP riešenie, vďaka ktorému zvládne spracovať obeh vybraných pracovnoprávnych dokumentov nielen bez papiera, ale aj výrazne rýchlejšie a bezpečnejšie.

Prečítajte si viac o tomto projekte v článku na HRnews alebo si ho príďte vypočuť osobne 9. septembra. Pripravujeme webinár, na ktorom sa na tento príbeh pozrieme zo strany dodávateľa aj zákazníka.

Ako je to na Slovensku

Na našom trhu je téma elektronizácie firemných dokumentov rovnako zaujímavá, ako u našich českých susedov, no okolnosti aj legislatívne prostredie sú v niektorých ohľadoch odlišné.

Vhodné riešenie pre distribúciu dokumentov však máme pripravené aj pre firmy pôsobiace na Slovensku. Ak vás toto riešenie zaujíma, kontaktujte nás a radi vám o ňom povieme viac.

Zdieľať s priateľmi

Pozrite si ďalšie články