Prihlásenie

Family Day v GLOBESY: Rekordná účasť a nezabudnuteľné zážitky

Dva pandemické roky plné dvojmetrových odstupov a tvárí zahalených v rúškach nie sú niečo, na čo by sme úplne radi spomínali. Po pauze však prichádza leto bez obmedzení. A my sme ho mohli privítať jednou z našich najobľúbenejších tradícií.

Family Day je taký náš malý rodinný GLOBESY festival so všetkým, čo k tomu patrí. Od programu plného atrakcií až po príjemné občerstvenie. Obľúbený formát sa po dvojročnej prestávke dočkal rekordnej účastí – zabaviť sa s nami prišlo 164 ľudí, z čoho bolo 77 detí. Takto to prebiehalo.

Pre malých aj veľkých

Aj tento rok sme stavili na krásne prírodné prostredie a stretli sa na Ranči Kamenné Hony pri Višňovom. Po úvodnom privítaní sme mohli naplno odštartovať program. Väčšie deti si vzali pod krídla animátori, ktorí si ich rozdelili do zmiešaných tímov, aby boli ich sily vyrovnané.

Následne si tieto tímy prešli rôznymi súťažnými aktivitami ako pletenie korbáču, rambo dráhou, hodom loptou na cieľ a taktiež si zahrali netradičný golf a futbal, pochabý volejbal, či prekonávali pomyselnú rieku a vyskúšali si navigovať naslepo.

Pre tých najmenších bol pripravený detský kútik so 6 súťažnými stanovišťami s Kubíkom. Dospelí po dlhých mesiacoch strávených prevažne na home officoch dostali priestor na to, aby strávili voľný čas so svojimi kolegami. Pozisťovali tak novinky a zaujímavé informácie, a veruže sa ich za ten čas nazbieralo.

Relax na Ranči

V priebehu celého dňa bolo k dispozícií bohaté občerstvenie, takže nikto neodišiel s prázdnym žalúdkom. Počasie bolo celý deň vskutku ukážkové a komu bolo príliš teplo, mohol sa schladiť v jazierku.

Mnohí vyskúšali aj raft, packraft, paddleboard, kajak, či aqua zorbing. Na suchozemcov zase čakala streľba z luku, či triafanie terčov na laserovej biatlonovej strelnici. K dispozícií bol aj fotokútik so špeciálnou zástenou vytvorenou pre family day, a tak si mohli rodinky či kolegovia urobiť spomienkové fotografie.

Atrakcií bolo neúrekom, no najviac pozorností a sŕdc si nakoniec aj tak získal starý dobrý nafukovací hrad, kde si prišli na svoje deti všetkých vekových kategórií.

Kto vyhral?

S blížiacim sa záverom bolo potrebné vyhlásiť víťazov jednotlivých súťažných disciplín. Všetky deti sa veľmi snažili a sily boli vyrovnané. Zaslúžené víťazstvo si tak odniesol každý. Následne si zobral slovo Štefan, jeden zo spoluzakladateľov GLOBESY, ktorý sa chcel všetkým poďakovať.

Nikomu však neušla informácia o jeho nedávnom jubileu, takže deti si preňho pripravili špeciálnu gratuláciu, ktorú sprevádzala vojna s vodnými balónmi.

Celý deň veľmi rýchlo ubehol a poniektorým sa veru domov nechcelo. Pozitívne ohlasy dokazujú, že akcia naozaj stála za to a všetci si to poriadne užili. Odniesli si domov nielen darčeky, ktoré boli pripravené pre všetky deti, ale aj zážitky a momenty, na ktoré budú s úsmevom spomínať. Už teraz sa tešíme na ďalšie spoločne akcie, kde budeme zbierať ďalšie nezabudnuteľné zážitky.

Zdieľať s priateľmi

Pozrite si ďalšie články