Prihlásenie

Oddychovka, ktorú sme doposiaľ nepoznali

Väčšinu roka sa u nás maká minimálne ostošesť. Raz za čas však treba aj vypustiť paru. Ideálny čas na to, aby sme s tímom People Operations prišli na scénu a vymysleli spôsob, ako to spraviť.

Žiadna divočina

Náš plán nebol zorganizovať divoký teambuilding. Preto sme už od začiatku zdieľali hlavnú myšlienku celej akcie: “Nebude to mega párty, skôr spoločne strávený čas”. K tomuto výroku bolo nevyhnutné vymyslieť aj názov. Brainstormingovali sme, ako sa len dalo a napokon nám zo všetkých nápadov vyplynul pomerne priamočiary názov “Oddychová jednodňovka”.

Zavítali sme do Ekorezortu

Pomedzi to sme sa snažili vybrať ideálne prostredie, ktoré by nielen nás zahrialo pri srdiečku, ale aj všetkých kolegov. Napokon sme sa rozhodli pre Ekorezort Vendelín v Podskalí, ktorý disponuje všetkým, čo potrebujeme. V doobedných hodinách sme využili vnútornú sálu, kde sa mikrofónu zhostil najskôr jeden zo zakladateľov GLOBESY a napokon sa mikrofón posúval z ruky do ruky ako štafetový kolík medzi našimi tímlídrami.

Oficiálne networking, neoficiálne čakanie na obed a príjemný pokec s kolegami, foto: GLOBESY

Nebolo to však len o prezentovaní a rozprávaní, stihli sme si počas toho aj niečo dobré a drobné zobnúť a dať si kávičku na prebratie. Čakali nás totiž veľké športoviská.

Po obede sme sa presunuli do vonkajšieho veľkokapacitného stanu, v ktorom by sme si mohli skloniť hlavy a nabrať sily. Túto akciu sme chceli stráviť najmä vonku a krásne počasie sme si objednávali dostatočne vopred (je dosť vybookované, no podarilo sa).

Futbal? Dôležité je zúčastniť sa

Chvíľku sme si oddýchli a vrhli sa na športové aktivity. Najpočetnejšia skupina sa zišla na futbalovom ihrisku, kde sa odohrával majstrovský súboj tmavých proti zvyšku. Interný tip: nabudúce vezmeme aj rozlišovacie dresy. Pri počte 23 hráčov bolo rozoznávanie pomerne náročné. 

Po hodine a pol hry sa nikým nezvolení kapitáni rozhodli, že sa hrá o víťazný gól a napokon z tohto zápasu nejaký víťaz pravdepodobne aj vyšiel. Kto by si však z toho mixu (kde sem-tam hral každý s každým) zapamätal, kto to bol?

Takto sa brúsia volejbalové diamanty

O pár metrov vedľa bola natiahnutá sieť, ktorej sa urputne zhostili naši volejbalisti. Po tom, ako sa už každý zo zaujemcov dozvedel, po ktorú čiaru ihriska sa vlastne hrá, nastala veľká šou. Krásne podania, hra na tri dotyky, smeče, obetavé zákroky… no, tak to možno aj u nás raz bude vyzerať. Takýmito akciami sa však tomu čoraz viac približujeme!

Napínavý volejbalový zápas, foto: GLOBESY

Trafiť do čierneho či vyjsť na vrchol?

Neďaleko stanu s občerstvením už stál aj lukostrelecký terč a zopár našich skúsených strelcov naňho vyslalo zopár šípov ešte pred príchodom inštruktorov. Začiatočníci neskôr dostali rýchlokurz techniky, či už od inštruktorov alebo skúsených kolegov. Predposledná skupinka našich kolegov sa rozhodla pre párhodinovú turistiko – prechádzku s cieľom na Podskalskom Roháči. Mohli si tak užiť krásny výhľad, urobiť fotky a ponáhľať sa rýchlo dolu na ďalší program.

Cieľ dostať sa na Roháč bol splnený na 100%, foto: GLOBESY

Nechýbal ani plnohodnotný relax a oddych

Prostredie Ekorezortu naplno využili aj kolegovci, ktorí sa radšej porozprávali a zahrali si spoločenské hry. Po dvoch hodinkách sa k nim pridali aj všetci športovci a podvečer sme strávili pri hudbe, grilovačke a kvíze. 

GLOBESY v skoro plnej zostave, foto: GLOBESY

Ani sme sa nenazdali a prišiel večer a čas pobrať sa domov. My sme si tento deň naozaj užili. Ďakujeme Ekorezortu za skvelo zorganizovanú akciu a pevne veríme, že to nebola naša posledná návšteva.

HR asistent

Monika
Adamčiaková

Zdieľať s priateľmi

Pozrite si ďalšie články